Adventní kalendáře neskrývají jen čokoládu! Ale i slevy na dovolenou!

 „CK Blue Style připravila pro milovníky cestování speciální adventní kalendář plný slev na pobytové zájezdy u moře. Najdete ho na našich webových stránkách, kde si kliknutím myši otevřete okénko vámi vybraného dne. Následně se vám zobrazí sleva na nákup dovolené do některé z našich desítek prosluněných destinací. Jedinou podmínkou pro čerpání této výhody je závazné potvrzení rezervace zájezdu do 31. prosince 2022. Další dobrou zprávou je, že tuto slevu můžete kombinovat i se slevou pro stálého zákazníka nebo se slevou 55+,“ říká tisková mluvčí CK Blue Style Ilona Topolová.

​Výhodou adventního kalendáře je, že okénka předchozích dnů, zůstávají i nadále otevřená. „Pokud tedy kliknete na okénko s aktuálním datem a daná sleva vás neosloví, můžete si zpětně zobrazit ikonu například s datem 1. nebo 2. prosince atd. Jediné, co zůstává zahalené rouškou tajemství, jsou budoucí dny,“ vysvětluje Ilona Topolová.

Speciální kalendář se 24 okénky obsahuje slevy na zimní i letní dovolené.

Zima u moře

„Co se týče zimní dovolené, prozradím, že v následujících dnech najdete v kalendáři například slevu na pobytový zájezd do Spojených arabských emirátů nebo do rozmanitého Ománu, který je velkou novinkou této sezóny. V obou destinacích se teploty v lednu i v únoru pohybují kolem 30 °C,“ říká Topolová.

​​​Letní dovolená výhodněji

Na své si ale přijdou i ti, kteří preferují dovolenou u moře v letních měsících. „Pod okénky se ukrývají slevy i na zájezdy z nabídky Léto 2023, jde například o Řecko, Turecko, Španělsko, Egypt, ale i destinace, které jsme na trh uvedli nedávno, jako je kapverdský ostrov Sal, dále italská Kalábrie nebo kouzelný řecký ostrov Kefalonie,“ uzavírá Ilona Topolová z CK Blue Style.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.