Vyšehrad: Fylm už nyní na Voyo. Herci popsali, jak si užili natáčení

Od tohoto týdne mohou diváci vidět na Voyo úspěšnou komedii Vyšehrad: Fylm v hlavní roli s neřízenou střelou fotbalistou Lavim, kterého hraje opět Jakub Štáfek. "Je to to nejtvrdší a nejvtipnější, co jste za posledních deset let v rámci českého trhu viděli," zhodnotil představitel ústřední postavy.

Vedle Jakuba se ve filmu objevila parta známých herců ze stejnojmenného seriálu. Ti nám odtajnili, jak si natáčení filmu užívali.

"Já jsem byl velice poctěn a měl jsem štěstí, když jsem tehdy vzal ten telefon a přijal nabídku. Teprve po Vyšehradu jsem pochopil, jaký fenomén můžou být sociální sítě," pronesl český herec a dabér Jiří Ployhar.

[chooze:article;value:467556]

​"Na place byla pohoda a legrace, protože ten tým byl vesměs složen z přátel, což se ukázalo jako velmi dobrý tah," pochvalovala si herečka Šárka Vaculíková. "My si to užívali a myslím si, že ta atmosféra byla fakt dobrá," přidal se Štáfek.

Kromě hereckých stálic si ve filmu zahrálo také několik známých fotbalistů a vycházející dětská hvězda Jakub Jenčík. "Když objevíte nového Tomáše Holého, tak potom je práce jednodušší. Je to talent a myslím si, že před sebou má velkou budoucnost," nešetřil pochvalnými komentáři Štáfek. "Byli na mě všichni hodní a byla to sranda," zhodnotil pak natáčení sám Kuba.

Komedii Vyšehrad: Fylm najdete už nyní na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.