Horoskop na čtvrtek 1. prosince: Dnes bude ve vzduchu sexuální napětí

Beran

Nenechte se zaskočit, až se partner začne vyptávat, zda si s ním dokážete představit společnou budoucnost. Jste spolu již dlouho a je na čase, abyste si rozmysleli, co od vztahu čekáte. Nepanikařte pod hrozbou závazku a dobře všechno promyslete.

Býk    

Mars v Blížencích má po delší době převlečen kabát a koná ve váš prospěch, hodně štěstí! Smyslnost je vaší nejdominantnější vlastností, živočišnost, příjemný dotek, svůdná vůně a touha s vámi provádí salto mortale. Vábivá Venuše je ta, která přináší akrobacii.

Blíženci          

Záležitosti lásky ovlivňuje Venuše v opozici Marsu, která si umanula vyzkoušet chameleonské manýry a vnést větší vzruch do vašeho milostného života. Její vliv je neočekávaný a proměnlivý, což máte možnost pocítit v lásce a také ve vaší peněžence.

Rak    

Trochu zklidněte, aby vás nezaskočila panika z přemíry nápadů, které vyprodukuje vaše mysl. Láska a milostné vztahy signalizují příjemné uvolnění, což platí především pro vás, kteří nežijete v manželství. Od rána se láskyplná Venuše na vás směje.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC
Zajímá vás, na co se můžete v prosinci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Nákupy a investice zejména na poli technickém by nyní měly být raději tabu. Pokud je odložíte na příště, rozhodně neprohloupíte. Co se týče vztahů a milostných záležitostí, bohyně lásky v tomto čase nesálá to pravé aroma něhy. V citech se neohřejete.

Panna

Mars s Venuší vám jsou příznivě nakloněni a přinášejí mnohé aktivity v partnerském životě. Rozhodně se nenudíte, a to je voda na váš mlýn. Faktem však je, že mohou přijít i deštivé mráčky, což se týká především vás, zadaných. Buďte trpělivějšími.

Váhy  

Prosinec se bude nést ve jménu lásky, tak se připravte na fantastickou jízdu milostnou centrifugou! Šarmantní Venuše s magnetickým Marsem nešetří zajímavými příležitostmi ani překvapeními, které vás dostávají až do extáze. Užívejte si všeho po libosti.

Štír     

Při dnešku budete uvažovat o změně zaměstnání, protože nejste daleko k syndromu vyhoření. Držte se toho, že aby vás práce bavila, potřebujete pro ni být fyzicky a psychicky zdatní, nesmí jí být příliš moc a musíte mít pocit, že jste stále úspěšní.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Faktem dnes je, že aktivista Mars se cítí trochu unaveně a může přinést rozmrzelost, která může nastat především okolo odpoledních hodin. Vaše optimistická duše si ale stejně přichází na své, protože cesta lásky je osvícena planetárními dobroději.

Kozoroh         

Dnes se vám může zdát, že máte tolik povinností, že je jednoduše přestáváte zvládat. Může to být jen momentální pocit, který pomine. Pokud je ale situace kritická, nebojte se požádat o pomoc někoho, na koho se můžete spolehnout. Není čas na pýchu.

Vodnář          

Každý, kdo si jde neochvějně za svými cíli, na své úsilí vyplýtvá spoustu energie. Děláte to v tomto období i vy. Proto je důležité, abyste v sobotu i v neděli odpočívali. Jedině tak si doplníte ztracenou energii. Její zdroje nejsou nevyčerpatelné.

Ryby  

Venuše se skutečně předvádí v těch nejlepších milostných piruetách! Její opozice s Marsem vás obdarovává také mocnou přitažlivostí a kromě lásky vám zajišťuje finanční jistotu. Způsob, jak vydělat peníze, pro vás není žádnou neznámou. Jste šikulky.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.