Je čas říct sbohem normálním chlapům?

Ženy, uvažovaly jste někdy nad tím, kolik je v naší společnosti chlapů, o kterých můžeme říct, že jsou opravdu "normální"? Které mám na mysli? Myslím tím inteligentního muže, který má smysl pro humor, chodí rád do společnosti, je zodpovědný, spolehlivý a ví, co od života chce. Muže, který dokáže zabezpečit rodinu a u něhož máte pocit, že byste s ním v budoucnu mohla založit rodinu. Existují v naší společnosti takoví muži nebo je najdeme už jen v pohádkách?
Je zde možné, aby ženy, které, ať už z jakéhokoli důvodu, hledají svého partnera na internetových seznamkách, našly muže, se kterým by strávily celý život? Muže, se kterým by zahájily zcela normální konverzaci typu: "Ahoj, jak se máš? Co vlastně děláš? Studuješ nebo pracuješ? To je zajímavé! Řekni mi o tom víc…." Muže, který by se snažil ženu lépe poznat a zajímal by se o její zájmy a sny. Existují takoví normální muži nebo jim je už konec? Ano, existují, ale mám pocit, že je jich čím dál méně. Místo nich jsou zde ti, kteří konverzaci zahajují sexuálními narážkami typu: "A co sexík? Mám chuť se pomazlit? Jak to máš ráda? Co máš teď na sobě?" Natož máte chuť odpovědět: "Pyžamo, ty idiote!" Tito muži po ženách často vyžadují nahé fotky, posílají jim fotky svého přirození nebo po nich vyžadují jejich kalhotky.
Potom se setkáváme s muži, zdánlivě normálními, nad kterými nám zůstává rozum stát. Jsou to muži, kteří si libují v ghostingu, zmizení. Po době vzájemného smskování přijde den, kdy nám už nenapíšou a tím způsobí to, že v nás vyvolají nejistotu a vlnu otázek jako: "Co jsem udělala špatně?"
Naprosto nám ale nejde na rozum, proč, když muž někoho má, proč nám to neřekne narovinu? Proč s námi hraje tuto nefér hru? Nebo naopak nám napíše, ale přesto, že jsme si s ním předtím běžně tykaly, nám najednou přijde SMS zpráva, ve které nám najednou vyká a ukončí ji slovy: "Buďte zdráva."
Poslední skupinu tvoří muži "Slušňáci", kteří by snad nám neublížili, ani kdybychom je o to prosili. Mluvím o mužích, kteří Vám posílají zamilované básně k Valentinovi, k Vánocům, k MDŽ, k narozeninám a k svátku, posílají nám květiny, zprávy na dobrou noc a ráno nás budí zpráva: Krásné ráno, jak ses vyspala?" nebo "Přeji ti hezký večer." "Hlavně se nerozčiluj!" Je to sice hrozně pěkné, ale podle mého názoru, žena, která není zase až taková romantička, by dala cokoliv za to, aby ji tento muž pozval na rande třeba na střelnici.
Tak co, holky, slečny, dámy? Myslíte si, že je čas říct "normálním" chlapům, s běžnými lidskými chybami, sbohem nebo že tito výjimeční muži ještě nevymřeli? Ať už je vaše odpověď jakákoli, já jich pár takových znám. Ale podle mého názoru se hledání "normálního"muže v dnešní době podobá spíše jehle v kupce sena.
Good luck and happy hunting, ladies!


Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.